Liška Jan
e-mail: info@restgast.cz
Tel.: +420 608 029 755
IČ: 734 01 625
DIČ: 7810251889

Zdenek Řáda
Tel.: +420 776 626 810
Marketing


Poradenství v gastronomii a projekty

anglická verze anglická verze německá verze

úvodní stránka » články » LA STRADA KARLOVY VARY

LA STRADA KARLOVY VARY

ilustrační foto

19.12.2007 Navštívili jsme dne 13.12.2007 italskou restauraci La-Strada v Jaltské ulici 12 v centru Karlových Varů. Ochutnali jsme italské speciality, láhev italského vína, na závěr vynikající dezert a káva. Gastronomie pojatá novými trendy, které jsou taktně doplněny moderním designem interiéru italské restaurace La-Strada.

##Gastronomie Naše tradiční návštěva v této restauraci splnila očekávání. Složili jsme si menu a za poslechu decentní muziky jsme čekali na předkrm. Polévka **Crema di Pomodoro-Tomatový krém s čerstvou bazalkou** nás rozhodně nezklamala. Hlavní chod byl exluzivní a nebylo nic, co by se dalo vytknout nebo dodat. Jednalo se o **Insalata di Cesare-Cesar salát s grilovanými kuřecími prsy, krutony a parmezánem** a dále **Saltimbocca di Filetto di Maiale-Saltimbocca z vepřové panenky na chablis jus s pravými pečenými hříbky 220g (doporučená příloha: šťouchaný nok s pancettou)** mlsně jsme se olízli a řekli si jaká škoda, že tento zážitek netrval déle. Sladký závěr byl vynikající. **Tiramisu della Casa-Domácí tiramisu** podávané s kompletním **setem kávy Juliuse Mainla**. Víno značky **Lugana Linea Ca´ Vegar DOC Castelnuovo del Garda** vybral majitel "restaurace":http://www.restaurace-lastrada.cz a bylo perfektně sladěno s naším menu.

**Hodnocení:**

##Personál-Servis Personál "restaurace":http://www.restaurace-lastrada.cz věděl, kterak je profesionál profesionálem. Neotřelý způsob obsluhy a úcta k soukromí je samozřejmostí a součástí servisu ve stylu moderních restaurací. **Obsluha nás okamžitě zaujala svými znalostmi nabízených vín a skladbou nejčastěji objednávaných pokrmů**. S obsluhou jsme byli naprosto spokojeni a s čistým svědomím můžeme konstatovat, že je to velké plus této italské restaurace.

**Hodnocení:**

##Interiér "restaurace":http://www.restaurace-lastrada.cz V tomto případě není absolutně co vytknout. Takto zvládnutý design interieru není práce laika. Z každého koutu restaurace na Vás hledí decentně sladění design. Vytváří tak kompletní charakter této italské restaurace, který je v Karlovarském regionu ojedinělý.

**Hodnocení:**

##Závěr Závěrem lze konstatovat, že takto fungujících podniků na Karlovarsku spočítáme na prstech jedné ruky. **V restauracích podobného typu má způsob servisu od příchodu hosta až po odchod jasná a daná pravidla, která se mění jen individuálně a to spíše svým originálním pojetím každého obsluhujícího nebo charakteru restaurace**. Pokud nastavíme kvalitu poskytovaných služeb na určitý standard, nejdůležitější je, aby se již nadále nesnižovala a měla spíše vzestupnou tendenci. V moderních podnicích jako je "italská restaurace La-Strada":http://www.restaurace-lastrada.cz je tento trend dodržování kvality poskytovaných služeb jedna z hlavních priorit a filozofií provozování moderní restaurace.

**Hodnocení:**

##Hodnocení: - 0 hvězdiček-otřesné - 1 hvězdička-špatné - 2 hvězdičky-nevyhovující - 3 hvězdičky-kvalitní - 4 hvězdičky-vynikající - 5 hvězdiček-excelentní
 
 

« kompletní seznam článků

 

nahoru vytiskni stránku

 

© RestGast | © 2M STUDIO s. r. o. webdesign Karlovy Vary

© RestGast | mapa webu | © Webdesign: 2M STUDIO s. r. o. webdesign | Webhosting: Český hosting | mail | adm