Liška Jan
e-mail: info@restgast.cz
Tel.: +420 608 029 755
IČ: 734 01 625
DIČ: 7810251889

Zdenek Řáda
Tel.: +420 776 626 810
Marketing


Poradenství v gastronomii a projekty

anglická verze anglická verze německá verze

úvodní stránka » články » PIZZERIA GROSSETO - PRŮHONICE

PIZZERIA GROSSETO - PRŮHONICE

ilustrační foto

14.11.2007 Navštívili jsme Pizzerii Grosseto v Praze Průhonicích a usoudili jsme, že bude vhodné, zmínit se pár slovy o tomto velice povedeném podniku. Restaurace se nachází v centru obce Průhonice a ze sjezdu dálnice D1 směrem na Brno je vzdálena jen 3 minuty.

##Gastronomie Sledované trendy moderní gastronomie na Vás zapůsobí ze všech stran. Především uvítání hostů a prvních 5 minut v restauraci je na vyšší úrovni než kdekoliv jinde v zahraničí. Tím ale náš gastronomický zážitek teprve začal. Jako obvykle jsme si sestavili tří chodové menu, přičemž nápoje a couvert jakoby byli již dopředu připraveny na stole. Čekací doba na pokrmy byla optimální a nelze říct, že obsluha na zákazníka "tlačí" s dalším chodem nebo naopak by hosta dlouho nechala čekat. Samotné pokrmy byly vynikající po všech sledovaných aspektech. Závěrem domácí dezert a káva s teplým našlehaným mlékem byly pouze třešničkami na dortu.

**Hodnocení:**

##Servis Jak jsme se již zmínili, uvítání bylo profesionálně taktní a ihned nám signalizovalo, že je tady něco jinak než v drtivé většině našich restaurací. Obsluha, která se nám začala věnovat se neoteřele míhala kolem nás a jen čekala na moment, kdy si budeme přát objednat. Také nadále byla starost obsluhy o naše pohodlí a spokojenost taktní a nijak nás nerušila při našem stolování.

**Hodnocení:**

##Interiér restaurace Na toto téma lze říct jen několik slov. Během naší návštěvy jsme se nesetkali s momentem, kdy by nás interiér nudil. Pokud interiér hosta zaujme natolik, že celou dobu jeho návštěvy sleduje jednotlivé prvky a detaily, je toto v prosperujícím podniku stejně důležité jako dobře připravený a chutný pokrm. Ze strany profesionálů konstatujeme, že logistika provozu a servisu je od začátku do konce velmi kvalitně a koncepčně propracována do všech jednotlivých prvků.

**Hodnocení:**

##Závěr Lze konstatovat, že si tento podnik zaslouží ta nejpřísnější kritéria. Negativní detaily, které jsme zaznamenali při naší návštěvě jsou tak nepatrné, že host který není z "branže" si toho nemůže v žádném případě všimnout. Jediné, co nás posléze zklamalo, byla internetová prezentace. Jiště by si tento podnik zasloužil větší pozornost také při vytváření vlastních webových stránek. Vzhled, profesionalita a zpracování struktury internetové prezentace musí ve všech aspektech korespondovat se skutečností daného gastronomického zařízení jinak vytváříme dojem něčeho, co je ve skutečnosti mnohem lepší nebo naopak horší. ##Hodnocení: - 0 hvězdiček-otřesné - 1 hvězdička-špatné - 2 hvězdičky-nevyhovující - 3 hvězdičky-kvalitní - 4 hvězdičky-vynikající - 5 hvězdiček-excelentní Kontakt: ##"PIZZERIA GROSSETO - Průhonice":http://www.grosseto.cz Květnové náměstí 11, Průhonice otevírací doba: 11.30 - 23.00 rezervace tel.: +420 267 751 355 "www.grosseto.cz":http://www.grosseto.cz/pizzeria/restaurace/pruhonice/index.htm
 
 

« kompletní seznam článků

 

nahoru vytiskni stránku

 

© RestGast | © 2M STUDIO s. r. o. webdesign Karlovy Vary

© RestGast | mapa webu | © Webdesign: 2M STUDIO s. r. o. webdesign | Webhosting: Český hosting | mail | adm