Liška Jan
e-mail: info@restgast.cz
Tel.: +420 608 029 755
IČ: 734 01 625
DIČ: 7810251889

Zdenek Řáda
Tel.: +420 776 626 810
Marketing


Poradenství v gastronomii a projekty

anglická verze anglická verze německá verze

úvodní stránka » články » RESTAURACE BRANÍK

RESTAURACE BRANÍK

ilustrační foto

23.09.2014 V našem článku vám představujeme nově otevřenou restauraci BRANICKÁ TANKOVNA. Tato restaurace na Braníku je optimální řešení, jak se moderně stravovat za adekvátní ceny vůči poskytované kvalitě, která je zde na prvním místě!!! "SPOKOJENÝ HOST, TOŤ JEDINÁ POLITIKA TOHOTO PODNIKU" !!!

##Gastronomie Trendy moderní gastronomie na Vás v této restauraci působí ze všech stran. Tím ale náš gastronomický zážitek teprve začíná. Jako obvykle jsme si sestavili tří chodové menu, přičemž nápoje jakoby byli již dopředu připraveny na stole. Čekací doba na pokrmy byla optimální a nelze říct, že obsluha na zákazníka "tlačí" s dalším chodem nebo naopak by hosta dlouho nechala čekat. Samotné speciality české kuchyně byly vynikající po všech sledovaných aspektech. Závěrem domácí dezert a káva s teplým našlehaným mlékem byly pouze třešničkami na dortu.

**Hodnocení:**

##Servis Jak jsme se již zmínili, uvítání bylo profesionálně taktní a ihned nám signalizovalo, že je tady něco jinak než v drtivé většině našich restaurací. Obsluha, která se nám začala věnovat se neoteřele míhala kolem nás a jen čekala na moment, kdy si budeme přát objednat. Také nadále byla starost obsluhy o naše pohodlí a spokojenost taktní a nijak nás nerušila při našem stolování.

**Hodnocení:**

##Interiér restaurace Během naší návštěvy jsme se nesetkali s momentem, kdy by nás interiér nudil. Pokud interiér hosta zaujme natolik, že celou dobu jeho návštěvy sleduje jednotlivé prvky a detaily, je toto v prosperujícím podniku stejně důležité jako dobře připravený a chutný pokrm. Ze strany profesionálů konstatujeme, že logistika provozu a servisu je od začátku do konce velmi kvalitně a koncepčně propracována do všech jednotlivých prvků.

**Hodnocení:**

##Závěr Lze konstatovat, že si tento podnik zaslouží ta nejpřísnější kritéria. Negativní detaily, které jsme zaznamenali při naší návštěvě jsou tak nepatrné, že host který není z "branže" si toho nemůže v žádném případě všimnout. Vzhled, profesionalita a zpracování struktury internetové prezentace je ve všech aspektech v souladu se skutečností daného gastronomického zařízení. ##Hodnocení: - 0 hvězdiček-otřesné - 1 hvězdička-špatné - 2 hvězdičky-nevyhovující - 3 hvězdičky-kvalitní - 4 hvězdičky-vynikající - 5 hvězdiček-excelentní Adresa: "Branickatankovna":http://branickatankovna.com/index.html U Staré pošty 8/1 147 00 Praha 4 info@branickatankovna.cz +420 608 536 007
 
 

« kompletní seznam článků

 

nahoru vytiskni stránku

 

© RestGast | © 2M STUDIO s. r. o. webdesign Karlovy Vary

© RestGast | mapa webu | © Webdesign: 2M STUDIO s. r. o. webdesign | Webhosting: Český hosting | mail | adm