Liška Jan
e-mail: info@restgast.cz
Tel.: +420 608 029 755
IČ: 734 01 625
DIČ: 7810251889

Zdenek Řáda
Tel.: +420 776 626 810
Marketing


Poradenství v gastronomii a projekty

anglická verze anglická verze německá verze

úvodní stránka » články » RESTAURACE PALERMO

RESTAURACE PALERMO

31.03.2015 Představujeme vám nově otevřenou restauraci s tradicí, která sahá do roku 1998. PALERMO RISTORANTE PIZZERIA KARLOVY VARY je znovu otevřená italská restaurace, která si zakladá na moderní gastronomii a vždy čerstvých surovin.

##Gastronomie Trendy moderní gastronomie na Vás v této restauraci působí ze všech stran. Tím ale náš gastronomický zážitek teprve začíná. Jako obvykle jsme si sestavili tří chodové menu, přičemž nápoje byly servírovány prakticky ihned. Čekací doba na pokrmy byla optimální a nelze říct, že obsluha na zákazníka "tlačí" s dalším chodem nebo naopak by hosta dlouho nechala čekat. Samotné speciality italské kuchyně byly vynikající po všech sledovaných aspektech. Zejména nabídka čertsvých mořských ryb nás "uhranula". Závěrem domácí dezert a káva s teplým našlehaným mlékem byly absolutně perfektní.

**Hodnocení:**

##Servis Jak jsme se již zmínili, uvítání bylo profesionálně taktní a ihned nám signalizovalo, že je tady něco jinak než v drtivé většině našich restaurací. Obsluha, která se nám začala věnovat se neoteřele míhala kolem nás a jen čekala na moment, kdy si budeme přát objednat. Také nadále byla starost obsluhy o naše pohodlí a spokojenost taktní a nijak nás nerušila při našem stolování. Servis a výrobu pokrmů zajišťují také sami majitelé Pan Hart a pan Bukáček. Není nic lepšího než vidět jako host samotného majitele aktivně se podílet na chodu restaurace... Do takové restaurace můžete s klidem zavítat, jelikož perfektní servis a kuchyně zajišťují osoby, které hospodářský výsledek ovlivňuje nejvíce z celého personálu.

**Hodnocení:**

##Interiér restaurace Během naší návštěvy jsme se nesetkali s momentem, kdy by nás interiér nudil. Pokud interiér hosta zaujme natolik, že celou dobu jeho návštěvy sleduje jednotlivé prvky a detaily, je toto v prosperujícím podniku stejně důležité jako dobře připravený a chutný pokrm. Ze strany profesionálů konstatujeme, že logistika provozu a servisu je od začátku do konce velmi kvalitně a koncepčně propracována do všech jednotlivých prvků.

**Hodnocení:**

##Závěr Lze konstatovat, že si tento podnik zaslouží ta nejpřísnější kritéria. Vzhled, profesionalita a zpracování struktury internetové prezentace je ve všech aspektech v souladu se skutečností daného gastronomického zařízení. V dnešní době internetu a sociálních sítí je na místě informovat zákazníky prakticky on-line pomocí Facebooku, aktualizací denního menu a doplněním o reálné foto připravovaných pokrmů. Přejete si jídlo domů? není problém...restaurace spolupracuje s firmou "jidlo pod nos". Tuto formu aktivního marketingu hodnotime velice pozitivně !!! ##Hodnocení: - 0 hvězdiček-otřesné - 1 hvězdička-špatné - 2 hvězdičky-nevyhovující - 3 hvězdičky-kvalitní - 4 hvězdičky-vynikající - 5 hvězdiček-excelentní Adresa: Palermo Ristorante Pizzeria Moskevská 1526/44, CZ 360 01 Karlovy Vary Tel.: +420 773 583 892 "PALERMOKV.CZ":http://www.palermokv.cz/ "FACEBOOK":https://www.facebook.com/palermoristorantepizzeria?fref=ts
 
 

« kompletní seznam článků

 

nahoru vytiskni stránku

 

© RestGast | © 2M STUDIO s. r. o. webdesign Karlovy Vary

© RestGast | mapa webu | © Webdesign: 2M STUDIO s. r. o. webdesign | Webhosting: Český hosting | mail | adm