Liška Jan
e-mail: info@restgast.cz
Tel.: +420 608 029 755
IČ: 734 01 625
DIČ: 7810251889

Zdenek Řáda
Tel.: +420 776 626 810
Marketing


Poradenství v gastronomii a projekty

anglická verze anglická verze německá verze

úvodní stránka » články » RESTAURACE TOPOLOVNA

RESTAURACE TOPOLOVNA

ilustrační foto

23.09.2014 V našem článku vám představujeme další restauraci, která byla nově otevřena pod vedením zkušeného šéfkuchaře Miroslava Lišky. Restaurace topolovna se nachází na Praze 10 a její moderní design je předurčen ke skvělé atmosféře, kterou vám zajiští mimojiné také profesionální servis

##Gastronomie Moderní gastronomie a design na Vás v této restauraci působí ze všech stran. Gastronomický zážitek ale teprve začíná. Jako vždy jsme si sestavili tří chodové menu, přičemž nápoje byly perfektně připraveny milou obsluhou. Čekací doba na pokrmy byla optimální a nemůžeme říct, že obsluha na zákazníka "kvaltuje" s dalším chodem nebo naopak by hosta dlouho nechala čekat. Samotné speciality české kuchyně byly vynikající po všech sledovaných stránkách. Závěrem domácí dezert a káva s teplým našlehaným mlékem jen dokreslovali, že i v dnešní době naleznete kvalitu za odpovídající cenu.

**Hodnocení:**

##Servis Jak jsme se již zmínili, uvítání bylo profesionálně taktní a ihned nám signalizovalo, že je tady něco jinak než v drtivé většině našich restaurací. Obsluha, která se nám začala věnovat se neoteřele míhala kolem nás a jen čekala na moment, kdy si budeme přát objednat. Také nadále byla starost obsluhy o naše pohodlí a spokojenost taktní a nijak nás nerušila při našem stolování.

**Hodnocení:**

##Interiér restaurace Během naší návštěvy jsme se nesetkali s momentem, kdy by nás interiér nudil. Pokud interiér hosta zaujme natolik, že celou dobu jeho návštěvy sleduje jednotlivé prvky a detaily, je toto v prosperujícím podniku stejně důležité jako dobře připravený a chutný pokrm. Moderní design této restaurace dokresluje příjemnou atmosféru, která je zde na denním pořádku. Ze strany odborníků v profesi konstatujeme, že logistika provozu a servisu je od začátku do konce velmi kvalitně a koncepčně propracována do všech jednotlivých detailů.

**Hodnocení:**

##Závěr Lze konstatovat, že si tento podnik zaslouží ta nejvyšší kritéria a hodnocení. Negativní detaily, které jsme zaznamenali při naší návštěvě jsou tak nepatrné, že host který není z "branže" si toho nemůže v žádném případě všimnout. Jednalo se o provozně technické záležitosti. Vzhled, profesionalita a zpracování struktury internetové prezentace je ve všech aspektech v souladu se skutečností této designové restaurace. ##Hodnocení: - 0 hvězdiček-otřesné - 1 hvězdička-špatné - 2 hvězdičky-nevyhovující - 3 hvězdičky-kvalitní - 4 hvězdičky-vynikající - 5 hvězdiček-excelentní Adresa: Restaurace Topolovna Topolová 2915 101 00 Praha 10 info@topolovna.com "www.topolovna.com":http://topolovna.com/index.html +420 777 821 213
 
 

« kompletní seznam článků

 

nahoru vytiskni stránku

 

© RestGast | © 2M STUDIO s. r. o. webdesign Karlovy Vary

© RestGast | mapa webu | © Webdesign: 2M STUDIO s. r. o. webdesign | Webhosting: Český hosting | mail | adm