Liška Jan
e-mail: info@restgast.cz
Tel.: +420 608 029 755
IČ: 734 01 625
DIČ: 7810251889

Zdenek Řáda
Tel.: +420 776 626 810
Marketing


Poradenství v gastronomii a projekty

anglická verze anglická verze německá verze

HACCP

ilustrační foto

02.10.2008

Zavedení kritických bodů HACCP je proces, na kterém se podílí nejen odborná firma, ale také sám provozovatel. Jsou jisté postupy a zákonitosti, které se v provozovně veřejného stravování musí dodržovat. HACCP se stává pro provozovatele zárukou kvality výroby pokrmů, což je směrem k zákazníkům tou nejlepší vizitkou.

Kritické body HACCP analyzujeme a zavedeme do každé provozovny veřejného stravování. Neváhejte nás kontaktovat.

Novinku připravil: Gastronomický tým RestGast.cz

 
 

« kompletní seznam novinek

 

nahoru vytiskni stránku

 

© RestGast | © 2M STUDIO s. r. o. webdesign Karlovy Vary

© RestGast | mapa webu | © Webdesign: 2M STUDIO s. r. o. webdesign | Webhosting: Český hosting | mail | adm