Liška Jan
e-mail: info@restgast.cz
Tel.: +420 608 029 755
IČ: 734 01 625
DIČ: 7810251889

Zdenek Řáda
Tel.: +420 776 626 810
Marketing


Poradenství v gastronomii a projekty

anglická verze anglická verze německá verze

HACCP

ilustrační foto

02.10.2008

"Zavedení kritických bodů HACCP":http://www.restgast.cz/analyza-kritickych-bodu je proces, na kterém se podílí nejen odborná firma, ale také sám provozovatel. Jsou jisté postupy a zákonitosti, které se v provozovně veřejného stravování musí dodržovat. "HACCP":http://www.restgast.cz/analyza-kritickych-bodu se stává pro provozovatele zárukou kvality výroby pokrmů, což je směrem k zákazníkům tou nejlepší vizitkou. "Kritické body HACCP":http://www.restgast.cz/analyza-kritickych-bodu analyzujeme a zavedeme do každé provozovny veřejného stravování. Neváhejte nás kontaktovat. Novinku připravil: Gastronomický tým RestGast.cz
 
 

« kompletní seznam novinek

 

nahoru vytiskni stránku

 

© RestGast | © 2M STUDIO s. r. o. webdesign Karlovy Vary

© RestGast | mapa webu | © Webdesign: 2M STUDIO s. r. o. webdesign | Webhosting: Český hosting | mail | adm