Liška Jan
e-mail: info@restgast.cz
Tel.: +420 608 029 755
IČ: 734 01 625
DIČ: 7810251889

Zdenek Řáda
Tel.: +420 776 626 810
Marketing


Poradenství v gastronomii a projekty

anglická verze anglická verze německá verze

úvodní stránka » články » Restaurace Nostalgie-zámecká tančírna

Restaurace Nostalgie-zámecká tančírna

25.09.2007 Na základě doporučení od našich partnerů,jsme dne 21.09.2007 navštívili rekonstruovaný zámeček v Karlových Varech-Doubí. Součástí objektu je zámecká tančírna, kde jsme měli možnost ochutnat něco z kulinářského umění místní kuchyně.

##Gastronomie Naše návštěva splnila očekávání. Složili jsme si menu a čekali, co se bude dít...Zakuřovaná kachní prsíčka pečená na růžovo s avokádovou omáčkou, zdobená kytičkou salátu byla podávána jako předkrm a nezklamala. Polévka byla vynikající,a to Kuřecí consommé se zeleninou a kuřecími noky ovoněné čerstvými bylinkami. Hlavní chod: Hovězí steak pečený na rozmarýnu doplněný o chipsy z parmské šunky a masový fond, gratinované smetanové brambory. Zde jsme se také jen mlsně olízli a řekli si jaká škoda, že nezbylo. A na závěr jsme si objednali vynikající Gratinovaný ananas s jahodovým zmrzlinovým krémem a mátou. Jídlo bylo prostě gastronomickým zážitkem.

**Hodnocení:**

##Servis Personál "restaurace":http://www.zamecek-doubi.cz věděl o svém řemesle jen to nejlepší. Na místě byl neotřelý způsob obsluhy a úcta k soukromí, což je nezbytnou součástí servisu ve stylu francouzských restaurací. Obsluhující nás okamžitě zaujal svými dovednostmi jako sommeliér. Způsob otevírání archivních zahraničních vín šel panu vrchnímu velice pěkně. S obsluhou jsme byli naprosto spokojeni a s čistým svědomím můžeme konstatovat, že je to velká devíza tohoto podniku.

**Hodnocení:**

##Interiér "restaurace":http://www.zamecek-doubi.cz V tomoto případě jsme byli trochu v rozpacích. Nic nás tak nerušilo, jako papírové prostírání a ubrousky, kterými se prostírají stoly v restauracích nižších "cenových skupin". Považujeme za nutné, v takto perfektně fungujícím podniku, aby prostírání na stolech bylo pouze z textilních materiálů a náležitě upravené. Opět jsme se nemohi zbavit dojmu, že provozovatel šetří na nepravém místě. Nevadí. Tento nedostatek jsme přehlédli vzhledem k perfektně zvládnuté gastronomii.

**Hodnocení:**

##Závěr Závěrem lze konstatovat, že takto fungujících podniků v Karlových Varech spočítáme na prstech jedné ruky. V restauracích podobného typu má způsob servisu od příchodu hosta až po odchod jasná a daná pravidla, která se mění jen individuálně a to spíše svým originálním pojetím každého obsluhujícího. Pokud nastavíme kvalitu poskytovaných služeb na určitý standard, nejdůležitější je, aby se již nadále nesnižovala a měla spíše vzestupnou tendenci. V restauracích francouzského typu se tento mechanismus přímo vyžaduje.

**Hodnocení:**

##Hodnocení: - 0 hvězdiček-otřesné - 1 hvězdička-špatné - 2 hvězdičky-nevyhovující - 3 hvězdičky-kvalitní - 4 hvězdičky-vynikající - 5 hvězdiček-excelentní
 
 

« kompletní seznam článků

 

nahoru vytiskni stránku

 

© RestGast | © 2M STUDIO s. r. o. webdesign Karlovy Vary

© RestGast | mapa webu | © Webdesign: 2M STUDIO s. r. o. webdesign | Webhosting: Český hosting | mail | adm