Liška Jan
e-mail: info@restgast.cz
Tel.: +420 608 029 755
IČ: 734 01 625
DIČ: 7810251889

Zdenek Řáda
Tel.: +420 776 626 810
Marketing


Poradenství v gastronomii a projekty

anglická verze anglická verze německá verze

úvodní stránka » články » Gastronomie a MFF v Karlových Varech

Gastronomie a MFF v Karlových Varech

09.07.2007 42. Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech se konal od 29.06.2007 do 07.07. 2007. Vybrali jsme 5 Music barů a 5 restaurací v Karlových Varech, které již tradičně velice ožívají a do některých podniků se bez rezervace nevyplatí chodit. Hodnotili jsme kvalitu poskytovaných služeb, odbornou znalost a ochotu personálu, program a případné změny v porovnání s minulými ročníky.

##Music bary: ##Divadelní club Husovka Známý divadelní klub Husovka, kde se také promítaly soutěžní filmy, měl každodenní doprovodný program v podobě večerních párty s Dj´s. **Otevřeno 24 hodin denně**, grilování na letní zahrádce, příjemné posezení. Jen obsluha trochu "vázla". Otevírací doba nonstop je velice specifická a náročná na provoz. Možná proto **klesala kvalita obsluhy** a její vstřícnost.

**Hodnocení:**

##Vodafone fair club, Lázně 1 Již tradiční se staly Lázně 1, kde koncerty a párty známých interpretů byly na denním programu. Závěrečná párty se nesla v duchu Dj´s Tima Deluxe, Michalea Buriana, Loutky, Bo.Dana a Go Go tanečnic. Lounge & bar stage nabídla občerstvení a drinky při hudbě Dj Lumiereho feat. Bára Černocká & Manda. Doufejme, že **povedené Vodafone fair club Lázně 1** se budou v dalších ročnících MFF v Karlových Varech prezentovat stále výbornou hudbou, kvalitni obsluhou a dalšími novinkami.

**Hodnocení:**

##"Barracuda Caribbean Cocktail bar":http://www.barracuda-bar.cz Máte chuť na **správný cocktail**...? Zavítejte kdykoliv do tohoto **cocktail baru, který naleznete v Jaltské ulici v centru Karlových Varů vedle známého rockového klubu Rotes Berlin**. Profesionálové ve svém oboru Vám **stylově namíchají Vaš oblíbený drink** za poslechu hudby mnoho známých žánrů z celého světa. Neváhejte a zajděte na Váš drink do "Barracuda Caribbean Cocktail baru":http://www.barracuda-bar.cz/. Čeká na Vás nejen "profesionální obsluha":http://www.barracuda-bar.cz/fotogalerie.php?galerie=barmani, ale také akce nebo slevy na "cocktaily":http://www.barracuda-bar.cz/cocktail-bar-karlovy-vary, které se staly hity Vaší noční zábavy.

**Hodnocení:**

##"Quest smart bar & coffee":http://www.questgroup.cz Nevynechali jsme ani našeho partnera z praxe a v úzkém kruhu přátel jsme ladili **ladné tóny Radia de Corso**. Tyto hudební večery s netradiční hudbou se budou **pravidelně konat také po skončení Filmového festivalu**. Budeme Vás informovat. Grilování, velmi milá obsluha, klidné prostředí a nadstandartní služby. Nic jiného zde nemůžete očekávat a to nejen o 42. MFF v Karlových Varech.

**Hodnocení:**

##Stan kapitána Morgana - hotel Thermal Druhý den filmového festivalu jsme zavítali **do stanu kapitána Morgana u hotelu Thermal**. Pokud byste si chtěli zachladit nějaké ryby z říčky Teplá, objednejte si **4 mojita a jedno z nich ihned přeceďte**. V tradičním stanu pod hotelem Thermal je již dávno všechno jinak... **pohodlné posezení, LCD televizory, dlouhý prostorný bar, obsluha náležitě seznámena se svou náplní práce, jelikož stíhat pít, jak barmani míchají, zde bylo velice těžké a náročné**. Dj´s každý večer, široký výběr koktejlů a také slušné ceny, které nikoho neurazili. Směřuje to stále k lepšímu a těšíme se na hodně MFF v Karlových Varech ve stanu kapitána Morgana.

**Hodnocení:**

##Restaurace: ##"Pilsner Urquell stan":http://www.pilsner-urquell.cz - hotel Thermal Občerstvení v podobě **cateringu a všech náležitostí**, který má mít, stálo přímo před hotelem Thermal. Místa k sezení, velice pěkný a **prostorný bar** s dvěmi výčepními stolicemi, kvalitní Plzeňské pivo, rychlá obsluha, čistota a široký výběr tradičních českých jídel je právě to, co Vás dokáže **velmi mile překvapit** nejen v odpoledních hodinách, ale také **na cestě domů z rušné noci**.

**Hodnocení:**

##Restaurace Parlament Sobotní oběd, druhý den MFF v Karlových Varech, se zrovna nevydařil. **Zapomnětlivá obsluha**, chaos v restauraci, **malá gramáž jídel**, nechutné pokrmy a na závěr **arogantní majitel nebo manažer**, který svým **hostům lže do očí**, snaží se u toho cítit uraženě, ale naopak působí nadřazeně a pohrdavě. Přesný příklad jak by to nemělo vypadat. **Možná smůla** nebo špatný den personálu. Na to se ale **v gastronomii "nehraje"**. Kupodivu takto vedená restaurace je ještě v provozu. Asi možná jen díky své strategické poloze.

**Hodnocení:**

##"Restaurace Charlestone":http://www.restaurace.cz/karlovarsky/restaurace-charleston.html Úterní oběd dne 03.07. v restauraci Charlestone byl **velmi příjemným zážitkem a splnil naše očekávání**. Znavená, leč velmi příjemná obsluha, chutné jídlo, kvalitní nápoje a preciznost. Tyto vlastnosti **restauraci Charlestone** zdobí již od jejího otevření. Není divu, že **restaurace je velice známa** nejen v širokém okolí města Karlovy Vary.

**Hodnocení:**

##"Restaurace Lázně 5":http://www.restaurace-kv.cz Večeře v Alžbětiných Lázních byla opravdu **gastronomie plná zážitků**. Předkrm: Roastbeef na bylinkách s lehkým česnekovým a pikantním dipem, polévka: Francouzská cibulačka s toastem zapečeným sýrem, hlavní chod: Steak z vepřové panenky upečený na medium se smetanovou peřinkou a s liškami, dezert: Domácí madlenka, espresso machiato k tomu všemu Chardonnay z Francie a kvalitní obsluha. **Moderní gastronomie jak má být**.

**Hodnocení:**

##Restaurace u jeleního skoku Vrchní prchni...? Ptáčkové zpívali, parníček jsme viděli, hudbu jsme slyšeli, takže to máme...Nepřipomíná Vám to něco ? Ano, a pěkně v ruce a "účet" pod popelník...to byli časy. **20,-Kč za hudbu na účet ke konzumaci**...hm, jde vidět, že se **fantazii v gastronomii meze nekladou**.

**Hodnocení:**

##Celkové konstatování Na závěr lze konstatovat, že gastronomie a stravovací služby při MFF v Karlových Varech mají vzestupnou tendenci. Nic není bez kladu a záporu dané věci a také v gastronomii není vždy vše perfektní. Sebekritika a objektivní pohled třetí strany je jedna z cest, jak se stále učit a zdokonalovat ve svém oboru. V gastronomii záleží na charakteru a povaze každého člověka a také jaký je psycholog. Tyto vlastnosti se přímo odráží na poskytovaných službách, kvalitě podniku a individuálním přístupu ke všem našim hostům. ##Hodnocení: - 0 hvězdiček-otřesné - 1 hvězdička-špatné - 2 hvězdičky-nevyhovující - 3 hvězdičky-kvalitní - 4 hvězdičky-vynikající - 5 hvězdiček-excelentní
 
 

« kompletní seznam článků

 

nahoru vytiskni stránku

 

© RestGast | © 2M STUDIO s. r. o. webdesign Karlovy Vary

© RestGast | mapa webu | © Webdesign: 2M STUDIO s. r. o. webdesign | Webhosting: Český hosting | mail | adm